De Dow Jones is opnieuw boven de kaap van 15.000 punten komen noteren, de Nasdaq flirt met de kaap van 3400 punten en de S&P 500 probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven 1600 punten. Goed nieuws uit de bouwsector ondersteunt het sentiment op Wall Street.

Een aandeel dat zwak op koers ligt, is Apple. De koers is gisteren teruggevallen onder 400 dollar en een verdere daling ligt in de lijn van de verwachtingen. Ook vandaag moet de koers wat terrein prijsgeven. Het dividendrendement is zodoende opgelopen tot 3%.

De Dow Jones is opnieuw boven de kaap van 15.000 punten komen noteren, de Nasdaq flirt met de kaap van 3400 punten en de S&P 500 probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven 1600 punten. Goed nieuws uit de bouwsector ondersteunt het sentiment op Wall Street. Een aandeel dat zwak op koers ligt, is Apple. De koers is gisteren teruggevallen onder 400 dollar en een verdere daling ligt in de lijn van de verwachtingen. Ook vandaag moet de koers wat terrein prijsgeven. Het dividendrendement is zodoende opgelopen tot 3%.