Toch wordt in de gegeven omstandigheden naar veiligheid gegrepen. De goudprijs laat in ieder geval een herstel optekenen en rukt op in de richting van het niveau van 1400 dollar. Daarnaast heeft de euro de kaap van 1,2950 dollar opnieuw in het vizier gekregen.

Op de keper beschouwd kon de correctie op de beurzen, en dan op de eerste plaats op de Japanse, niet onverwacht worden genoemd. De koersen waren fors opgelopen zonder dat we een correctie die naam waardig hadden gezien. Eigenlijk geldt ook hetzelfde voor Wall Street.

Toch wordt in de gegeven omstandigheden naar veiligheid gegrepen. De goudprijs laat in ieder geval een herstel optekenen en rukt op in de richting van het niveau van 1400 dollar. Daarnaast heeft de euro de kaap van 1,2950 dollar opnieuw in het vizier gekregen. Op de keper beschouwd kon de correctie op de beurzen, en dan op de eerste plaats op de Japanse, niet onverwacht worden genoemd. De koersen waren fors opgelopen zonder dat we een correctie die naam waardig hadden gezien. Eigenlijk geldt ook hetzelfde voor Wall Street.