Inmiddels is het resultatenseizoen begonnen, met vandaag op de eerste plaats de cijfers van JP Morgan Chase. Deze bank liet onverwacht een verlies optekenen, maar op de keper beschouwd waren de resultaten toch min of meer conform de verwachtingen.

Wel bleek uit de samenstelling van het resultaat dat JP Morgan Chase minder inkomsten realiseert uit bouwgerelateerde activiteiten. Ook de cijfers van Wells Fargo konden weinig enthousiasme losweken, de koers van dit aandee moet in reactie zowat driekwart procent prijsgeven.

Inmiddels is het resultatenseizoen begonnen, met vandaag op de eerste plaats de cijfers van JP Morgan Chase. Deze bank liet onverwacht een verlies optekenen, maar op de keper beschouwd waren de resultaten toch min of meer conform de verwachtingen. Wel bleek uit de samenstelling van het resultaat dat JP Morgan Chase minder inkomsten realiseert uit bouwgerelateerde activiteiten. Ook de cijfers van Wells Fargo konden weinig enthousiasme losweken, de koers van dit aandee moet in reactie zowat driekwart procent prijsgeven.