De recente terugval in de Amerikaanse conjunctuurindicatoren is volgens professor Stefan Duchateau eerder een verdoken positief signaal voor (vooral de Zuid Oost Aziatische) groeilanden. Misschien is dit zelfs een eerste indicatie voor een langzaam maar gradueel herstel van de zwaar geteisterde beurzen van deze traditionele groeipolen.

Maar de schrik zat er bij de beleggers wel even goed in, hoewel de rust in de afgelopen dagen leek terug te keren. Het was wachten op de heropening van de Chinese beurzen na de viering van het nieuwjaarsfeest om de situatie opnieuw in te kunnen schatten, inmiddels is dat dus gebeurd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De recente terugval in de Amerikaanse conjunctuurindicatoren is volgens professor Stefan Duchateau eerder een verdoken positief signaal voor (vooral de Zuid Oost Aziatische) groeilanden. Misschien is dit zelfs een eerste indicatie voor een langzaam maar gradueel herstel van de zwaar geteisterde beurzen van deze traditionele groeipolen. Maar de schrik zat er bij de beleggers wel even goed in, hoewel de rust in de afgelopen dagen leek terug te keren. Het was wachten op de heropening van de Chinese beurzen na de viering van het nieuwjaarsfeest om de situatie opnieuw in te kunnen schatten, inmiddels is dat dus gebeurd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.