Het zijn opnieuw de 'usual suspects' die zich van hun betere zijde laten zien. Het betreft natuurlijk de momentum aandelen die forse koersbewegingen te zien geven, op de eerste plaats de aandelen uit de sector technologie. Onder andere Facebook ligt weer goed op koers.

Daarnaast is Tesla een opvallende beweger. De analisten raken het over dit aandeel niet eens, de koers kan volgens hen alle kanten uit. Voor sommigen kan de koers doorstijgen tot 500 dollar, maar andere analisten zijn van mening dat een terugval richting 50 dollar eerder waarschijnlijk is.

Het zijn opnieuw de 'usual suspects' die zich van hun betere zijde laten zien. Het betreft natuurlijk de momentum aandelen die forse koersbewegingen te zien geven, op de eerste plaats de aandelen uit de sector technologie. Onder andere Facebook ligt weer goed op koers. Daarnaast is Tesla een opvallende beweger. De analisten raken het over dit aandeel niet eens, de koers kan volgens hen alle kanten uit. Voor sommigen kan de koers doorstijgen tot 500 dollar, maar andere analisten zijn van mening dat een terugval richting 50 dollar eerder waarschijnlijk is.