De industrie in de VSA heeft volgens professor Stefan Duchateau een duurzaam en doortastend herstructureringsbeleid weten door te voeren met een toegenomen efficiëntie en vandaar een sterk verbeterde internationale positie.

Dit laatste werd natuurlijk nog verder kracht bijgezet door de relatief zwakke dollarkoers ten opzichte van de Euro en -zeker voor de toekomst niet veronachtzamen - de goedkopere energie, op basis van het massaal ingewonnen schaliegas.

Merk tegelijk ook de sterk achtergebleven positie op van Europa. Dit roept natuurlijk de nodige vraagtekens op inzake de waardering van Europese aandelen. Temeer omdat precies de Europese aandelenmarkten bij de best presterende ter wereld hebben behoord over de laatste 2 jaar.

Dit verplicht Duchateau om verder in te zoomen op de diverse landen van Europa, waardoor de vraagstelling nog wordt verscherpt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De industrie in de VSA heeft volgens professor Stefan Duchateau een duurzaam en doortastend herstructureringsbeleid weten door te voeren met een toegenomen efficiëntie en vandaar een sterk verbeterde internationale positie. Dit laatste werd natuurlijk nog verder kracht bijgezet door de relatief zwakke dollarkoers ten opzichte van de Euro en -zeker voor de toekomst niet veronachtzamen - de goedkopere energie, op basis van het massaal ingewonnen schaliegas. Merk tegelijk ook de sterk achtergebleven positie op van Europa. Dit roept natuurlijk de nodige vraagtekens op inzake de waardering van Europese aandelen. Temeer omdat precies de Europese aandelenmarkten bij de best presterende ter wereld hebben behoord over de laatste 2 jaar. Dit verplicht Duchateau om verder in te zoomen op de diverse landen van Europa, waardoor de vraagstelling nog wordt verscherpt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.