De cijfers die we recent voor de kiezen geschoven kregen uit China, zijn volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg van BNP Paribas Private Banking, ook niet echt om naar huis te schrijven.

Maar ook hier komen we waarschijnlijk dichter en dichter bij het punt dat de overheid een soepeler monetair beleid zal moeten gaan voeren om de economie aan te zwengelen. En als dit ongeveer samen met de ECB gebeurt hebben we sterke catalysator voor een verdere stijging van de beurzen. Maar momenteel is het dus afwachten.

De cijfers die we recent voor de kiezen geschoven kregen uit China, zijn volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg van BNP Paribas Private Banking, ook niet echt om naar huis te schrijven. Maar ook hier komen we waarschijnlijk dichter en dichter bij het punt dat de overheid een soepeler monetair beleid zal moeten gaan voeren om de economie aan te zwengelen. En als dit ongeveer samen met de ECB gebeurt hebben we sterke catalysator voor een verdere stijging van de beurzen. Maar momenteel is het dus afwachten.