De reacties op de bedrijfsresultaten zijn vaak erg heftig. De koers van Black & Decker ging zwaar onderuit nadat het bedrijf een daling van de verkopen met 17% bekendmaakte.

Topman Nolan Archibald gaf aan dat hij nog nooit in zijn carrière een crisis van dergelijke omvang had meegemaakt. De koers van Black & Decker maakte de grootste duik voor de afgelopen 21 jaar.

Archibald waarschuwde dat de marges onder druk kunnen komen te staan, vooral in het eerste kwartaal. Een verlaging van dividend wordt niet uitgesloten wanneer de situatie zo slecht blijft.

De reacties op de bedrijfsresultaten zijn vaak erg heftig. De koers van Black & Decker ging zwaar onderuit nadat het bedrijf een daling van de verkopen met 17% bekendmaakte. Topman Nolan Archibald gaf aan dat hij nog nooit in zijn carrière een crisis van dergelijke omvang had meegemaakt. De koers van Black & Decker maakte de grootste duik voor de afgelopen 21 jaar. Archibald waarschuwde dat de marges onder druk kunnen komen te staan, vooral in het eerste kwartaal. Een verlaging van dividend wordt niet uitgesloten wanneer de situatie zo slecht blijft.