De Amerikaanse beleggers focussen zich zodoende weer op de bedrijfsresultaten, die in een ononderbroken stroom blijven binnenrollen. Vanmiddag kwam onder andere United Technologies met cijfers over het derde kwartaal. De resultaten werden op gemengde gevoelens onthaald.

De koers van United Technologies noteert dan ook ongeveer anderhalf procent lager. DuPont kreeg wel een voldoende op de cijfers, dit dankzij goede prestaties in de afdeling zonnepanelen. De koers van dit chemieaandeel noteert lichtjes boven het slotniveau van gisteren.

De Amerikaanse beleggers focussen zich zodoende weer op de bedrijfsresultaten, die in een ononderbroken stroom blijven binnenrollen. Vanmiddag kwam onder andere United Technologies met cijfers over het derde kwartaal. De resultaten werden op gemengde gevoelens onthaald. De koers van United Technologies noteert dan ook ongeveer anderhalf procent lager. DuPont kreeg wel een voldoende op de cijfers, dit dankzij goede prestaties in de afdeling zonnepanelen. De koers van dit chemieaandeel noteert lichtjes boven het slotniveau van gisteren.