Ook deze week kwamen de nodige bedrijven met kwartaalcijfers naar buiten. Starbucks, Simon Property Group, UBS en Samsung verrasten met goede cijfers. Tegenvallende resultaten waren er volgens ABN Amro ook te melden. Royal Dutch Shell zag de nettowinst met maar liefst 20% dalen tot USD 4,6 miljard.

ArcelorMittal en Sanofi rapporteerden tegenvallende resultaten en moesten hun winstverwachting voor 2013 naar beneden bijstellen. Over het algemeen waren de deze week gepubliceerde cijfers van Amerikaanse bedrijven beter en stelden de cijfers van Europese bedrijven teleur.

Ook deze week kwamen de nodige bedrijven met kwartaalcijfers naar buiten. Starbucks, Simon Property Group, UBS en Samsung verrasten met goede cijfers. Tegenvallende resultaten waren er volgens ABN Amro ook te melden. Royal Dutch Shell zag de nettowinst met maar liefst 20% dalen tot USD 4,6 miljard. ArcelorMittal en Sanofi rapporteerden tegenvallende resultaten en moesten hun winstverwachting voor 2013 naar beneden bijstellen. Over het algemeen waren de deze week gepubliceerde cijfers van Amerikaanse bedrijven beter en stelden de cijfers van Europese bedrijven teleur.