Het is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas duidelijk dat het risico op een negatief scenario stevig is afgenomen. Momenteel zijn de markten stevig overgekocht en is een correctie van wat procenten zeker niet uit te sluiten. Maar die mogelijke terugval beschouwt Gijsels als een koopopportuniteit.

Opvallend is vandaag het herstel van de goudprijs. Voor een troy ounce goud moet nu weer meer dan 1260 dollar worden betaald. Volgens sommige analisten wordt een krachtig signaal gegeven wanneer de goudprijs door het niveau van 1270 dollar breekt.

Het is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas duidelijk dat het risico op een negatief scenario stevig is afgenomen. Momenteel zijn de markten stevig overgekocht en is een correctie van wat procenten zeker niet uit te sluiten. Maar die mogelijke terugval beschouwt Gijsels als een koopopportuniteit. Opvallend is vandaag het herstel van de goudprijs. Voor een troy ounce goud moet nu weer meer dan 1260 dollar worden betaald. Volgens sommige analisten wordt een krachtig signaal gegeven wanneer de goudprijs door het niveau van 1270 dollar breekt.