De Dow Jones die gisteren nog een nieuw record liet optekenen, moet momenteel zowat 150 punten prijsgeven. Binnen de index liggen met name Verizon en Procter & Gamble goed op koers. De VIX-index is opnieuw boven 15 komen te staan, hetgeen aangeeft dat de volatiliteit opnieuw is toegenomen.

Opvallend is dat de obligatiekoersen opnieuw een dalende trend vertonen, waardoor de rente op de 10-jarige staatsobligaties opnieuw is gaan stijgen. Die rente baant zich nu verder een weg boven het niveau van 2% en dat veronrust sommige analisten en economen.

De Dow Jones die gisteren nog een nieuw record liet optekenen, moet momenteel zowat 150 punten prijsgeven. Binnen de index liggen met name Verizon en Procter & Gamble goed op koers. De VIX-index is opnieuw boven 15 komen te staan, hetgeen aangeeft dat de volatiliteit opnieuw is toegenomen. Opvallend is dat de obligatiekoersen opnieuw een dalende trend vertonen, waardoor de rente op de 10-jarige staatsobligaties opnieuw is gaan stijgen. Die rente baant zich nu verder een weg boven het niveau van 2% en dat veronrust sommige analisten en economen.