Morgan Stanley, de grootste Amerikaanse broker, heeft verschillende asset-management bedrijven benaderd in de afgelopen twee maanden voor haar dochter Van Kampen.

Morgan Stanley wil Van Kampen eventueel verkopen of een partnership aangaan. Er zou met minstens één kandidaat-koper over een verkoop van een participatie onderhandelen.

Onder andere Nuveen Investments en Aberdeen Asset Management zouden geïnteresseerd zijn in een partnership. De kans is echter klein dat Van Kampen zal verkocht worden wanneer de geboden prijs onvoldoende is.

Morgan Stanley, de grootste Amerikaanse broker, heeft verschillende asset-management bedrijven benaderd in de afgelopen twee maanden voor haar dochter Van Kampen. Morgan Stanley wil Van Kampen eventueel verkopen of een partnership aangaan. Er zou met minstens één kandidaat-koper over een verkoop van een participatie onderhandelen. Onder andere Nuveen Investments en Aberdeen Asset Management zouden geïnteresseerd zijn in een partnership. De kans is echter klein dat Van Kampen zal verkocht worden wanneer de geboden prijs onvoldoende is.