Zwakker dan verwachte cijfers wegen op de koers van Wal-Mart, terwijl Cisco nog altijd profiteert van de meevallende cijfers die dinsdagavond werden gepubliceerd.

De orkaan Sandy heeft de werkloosheid in de Verenigde Staten doen toenemen, zo blijkt uit de cijfers die het Labor Department vandaag bekendmaakte in verband met de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering. De jobless claims kwamen uit op 439.000.

Dat is het hoogste niveau voor de afgelopen 18 maanden. Vorige week kwamen er 78.000 nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering bij, hoofdzakelijk in de Amerikaanse staten die zwaar door de orkaan Sandy werden getroffen. Algemeen wordt verwacht dat de situatie in de komende weken opnieuw zal normaliseren.

Zwakker dan verwachte cijfers wegen op de koers van Wal-Mart, terwijl Cisco nog altijd profiteert van de meevallende cijfers die dinsdagavond werden gepubliceerd. De orkaan Sandy heeft de werkloosheid in de Verenigde Staten doen toenemen, zo blijkt uit de cijfers die het Labor Department vandaag bekendmaakte in verband met de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering. De jobless claims kwamen uit op 439.000. Dat is het hoogste niveau voor de afgelopen 18 maanden. Vorige week kwamen er 78.000 nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering bij, hoofdzakelijk in de Amerikaanse staten die zwaar door de orkaan Sandy werden getroffen. Algemeen wordt verwacht dat de situatie in de komende weken opnieuw zal normaliseren.