Toch moet de Dow Jones opnieuw een half procent prijsgeven. Het valt nogmaals op dat Wall Street zich weinig of niets gelegen laat aan wat er op de Japanse beurs gebeurt.

Alles draait natuurlijk om de FED-meeting van volgende week en wat FED-voorzitter Ben Bernanke zal vertellen. Algemeen wordt verwacht dat de beleggers het poeder droog zullen houden totdat deze meeting (die op 19 en 20 juni plaatsvindt) achter de rug is.

Jack Ablin, chief investment officer bij Harris Private Bank, wijst er op dat de beleggers maar al te goed beseffen dat er geen weg terug is en dat de besparingsmaatregelen teruggeschroefd moeten worden. De vraag is alleen hoe en wanneer dat zal gebeuren.

Toch moet de Dow Jones opnieuw een half procent prijsgeven. Het valt nogmaals op dat Wall Street zich weinig of niets gelegen laat aan wat er op de Japanse beurs gebeurt. Alles draait natuurlijk om de FED-meeting van volgende week en wat FED-voorzitter Ben Bernanke zal vertellen. Algemeen wordt verwacht dat de beleggers het poeder droog zullen houden totdat deze meeting (die op 19 en 20 juni plaatsvindt) achter de rug is. Jack Ablin, chief investment officer bij Harris Private Bank, wijst er op dat de beleggers maar al te goed beseffen dat er geen weg terug is en dat de besparingsmaatregelen teruggeschroefd moeten worden. De vraag is alleen hoe en wanneer dat zal gebeuren.