Intussen wijzen de Amerikaanse ISM-cijfers volgens professor Stefan Duchateau op een (beter dan verwacht) herstel van de industriële activiteit, wat zowel voor de economische groeicijfers als voor bedrijfswinsten een verdere opwaartse stimulans betekent.

Daarenboven biedt een smeulend vuurtje in de Krim ook wat ondersteuning voor de dollarkoers, zodat Duchateau zijn overgewicht in Amerikaanse aandelen nog verder durft opvoeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Intussen wijzen de Amerikaanse ISM-cijfers volgens professor Stefan Duchateau op een (beter dan verwacht) herstel van de industriële activiteit, wat zowel voor de economische groeicijfers als voor bedrijfswinsten een verdere opwaartse stimulans betekent. Daarenboven biedt een smeulend vuurtje in de Krim ook wat ondersteuning voor de dollarkoers, zodat Duchateau zijn overgewicht in Amerikaanse aandelen nog verder durft opvoeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.