Het gedrag van Wall Street onderstreept volgens professor Stefan Duchateau opnieuw het enorme belang van dividenduitkeringen bij de evaluatie van beursbeleggingen. Over langere periodes is de totale opbrengst van een investering in aandelen voor meer dan 50 procent toe te schrijven aan dividenden.

Minder dan de helft wordt veroorzaakt door koersbewegingen, waar in de populistische media nochtans het overgrote deel van de aandacht naar uitgaat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het gedrag van Wall Street onderstreept volgens professor Stefan Duchateau opnieuw het enorme belang van dividenduitkeringen bij de evaluatie van beursbeleggingen. Over langere periodes is de totale opbrengst van een investering in aandelen voor meer dan 50 procent toe te schrijven aan dividenden. Minder dan de helft wordt veroorzaakt door koersbewegingen, waar in de populistische media nochtans het overgrote deel van de aandacht naar uitgaat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.