Een opvallende stijger is JC Penney, de bedreigde warenhuisketen die volgende week de interimresultaten moet bekendmaken. De beleggers vrezen het ergste en de vanmiddag bekendgemaakte resultaten beloofden niet veel goeds. Toch noteert de koers van JC Penney hoger.

Op de Nasdaq heeft Apple opnieuw de kaap van 460 dollar doorbroken. De analisten zijn opnieuw positiever geworden voor het aandeel, dat met de kwartaalcijfers ditmaal niet echt teleurstelde. Vooral de aangekondigde uitkering van de cashreserves ondersteunt de koers.

Een opvallende stijger is JC Penney, de bedreigde warenhuisketen die volgende week de interimresultaten moet bekendmaken. De beleggers vrezen het ergste en de vanmiddag bekendgemaakte resultaten beloofden niet veel goeds. Toch noteert de koers van JC Penney hoger. Op de Nasdaq heeft Apple opnieuw de kaap van 460 dollar doorbroken. De analisten zijn opnieuw positiever geworden voor het aandeel, dat met de kwartaalcijfers ditmaal niet echt teleurstelde. Vooral de aangekondigde uitkering van de cashreserves ondersteunt de koers.