De indicatoren voor de Amerikaanse bouwsectoren duiden er volgens professor Stefan Duchateau bijvoorbeeld op dat er steeds minder noodzaak is voor een kunstmatige ondersteuning van de huizensector op basis van zeer lage lange termijnrentetarieven.

De verbetering in de tweede indicator- werkgelegenheid- wijst anderzijds dat de terughoudendheid van de Centrale Bank om haar monetaire stimulansen af te bouwen niet langer prohibitief zijn voor geleidelijke verhogingen van de Amerikaanse ( en als gevolg ook de Europese ) rentevoeten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De indicatoren voor de Amerikaanse bouwsectoren duiden er volgens professor Stefan Duchateau bijvoorbeeld op dat er steeds minder noodzaak is voor een kunstmatige ondersteuning van de huizensector op basis van zeer lage lange termijnrentetarieven. De verbetering in de tweede indicator- werkgelegenheid- wijst anderzijds dat de terughoudendheid van de Centrale Bank om haar monetaire stimulansen af te bouwen niet langer prohibitief zijn voor geleidelijke verhogingen van de Amerikaanse ( en als gevolg ook de Europese ) rentevoeten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.