Volgende vrijdag maakt het U.S. Department of Labor de werkloosheidscijfers voor de maand juni bekend. Algemeen wordt verwacht dat de werkloosheidsgraad vorige maand zal zijn afgenomen van 7,60% tot 7,50%. Daarmee zouden de VS het beter doen dan Europa.

Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat de werkloosheidsgraad in de eurozone in mei is gestegen tot 12,20%, ten opzichte van 12,10% vorige maand. Ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar is de werkloosheidsgraad zelfs met een vol procent gestegen, ze is nu het hoogste sinds 1995.

Volgende vrijdag maakt het U.S. Department of Labor de werkloosheidscijfers voor de maand juni bekend. Algemeen wordt verwacht dat de werkloosheidsgraad vorige maand zal zijn afgenomen van 7,60% tot 7,50%. Daarmee zouden de VS het beter doen dan Europa. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat de werkloosheidsgraad in de eurozone in mei is gestegen tot 12,20%, ten opzichte van 12,10% vorige maand. Ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar is de werkloosheidsgraad zelfs met een vol procent gestegen, ze is nu het hoogste sinds 1995.