Je moet als analist volgens professor Stefan Duchateau natuurlijk de inspanning willen doen om een objectieve, wetenschappelijk onderbouwde analyse te maken en de moed hebben om consequent de resultaten hiervan door te geven. Positief of negatief.

De analyse van Duchateau werd gematigd positief toen eind 2011 de omstandigheden dramatisch wijzigden na de doortastende ingrepen van de ECB en de stabilisatie van de vastgoedmarkt in de VS.

Hierdoor konden de rentevoeten scherp afnemen en kreeg de zwaar gehavende economie de kans zich te herstellen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Je moet als analist volgens professor Stefan Duchateau natuurlijk de inspanning willen doen om een objectieve, wetenschappelijk onderbouwde analyse te maken en de moed hebben om consequent de resultaten hiervan door te geven. Positief of negatief. De analyse van Duchateau werd gematigd positief toen eind 2011 de omstandigheden dramatisch wijzigden na de doortastende ingrepen van de ECB en de stabilisatie van de vastgoedmarkt in de VS. Hierdoor konden de rentevoeten scherp afnemen en kreeg de zwaar gehavende economie de kans zich te herstellen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.