De recordklim van de S&P tilt de index volgens professor Stefan Duchateau nu stevig boven het historische piekniveau van 2007. Maar professionele waarnemers kijken hier al lang niet meer van op.

De returnindex van de S&P, die (terecht ook) rekening houdt met de uitgekeerde dividenden, had reeds in 2012 deze kaap overschreden en bevindt zich al een tijdje op een stratosferische hoogte in vergelijking met het precrisis niveau van de Amerikaanse aandelen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De recordklim van de S&P tilt de index volgens professor Stefan Duchateau nu stevig boven het historische piekniveau van 2007. Maar professionele waarnemers kijken hier al lang niet meer van op. De returnindex van de S&P, die (terecht ook) rekening houdt met de uitgekeerde dividenden, had reeds in 2012 deze kaap overschreden en bevindt zich al een tijdje op een stratosferische hoogte in vergelijking met het precrisis niveau van de Amerikaanse aandelen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.