Op de beurs van Wall Street wordt uiteraard met grote belangstelling uitgekeken naar de komst van Twitter, de interesse voor deze beursintroductie zal naar alle waarschijnlijkheid erg groot zijn. Hoewel alle details nog niet bekend zijn zal Twitter ongeveer 1 miljard dollar willen ophalen tegen een IPO prijs van rond de 20 dollar.

Op basis van het totale concern is de waarde van het bedrijf 15 miljard. En dat is heel wat minder dan Facebook waarvan de waarde op het moment van de IPO 100 miljard dollar waard was. Inmiddels is de waardering ter beurze van dit bedrijf 123 miljard.

Op de beurs van Wall Street wordt uiteraard met grote belangstelling uitgekeken naar de komst van Twitter, de interesse voor deze beursintroductie zal naar alle waarschijnlijkheid erg groot zijn. Hoewel alle details nog niet bekend zijn zal Twitter ongeveer 1 miljard dollar willen ophalen tegen een IPO prijs van rond de 20 dollar. Op basis van het totale concern is de waarde van het bedrijf 15 miljard. En dat is heel wat minder dan Facebook waarvan de waarde op het moment van de IPO 100 miljard dollar waard was. Inmiddels is de waardering ter beurze van dit bedrijf 123 miljard.