Met het wegebben van de dreiging van een Amerikaanse raketaanval op Syrië, kwamen de financiële markten de afgelopen week volgens ABN Amro in vriendelijk vaarwater. De aandelenmarkten zetten hun stijging van de voorgaande week door en de obligatierendementen in de meeste landen liepen licht terug.

De komende week zal met argusogen worden gekeken naar de Federal Reserve. Op woensdag zullen de uitkomsten van de vergadering van het Federal Open Market Committee worden gepubliceerd en de algemene verwachting is dat dan bekend wordt gemaakt wanneer en in welk tempo de Fed zijn stimulerende beleid zal gaan afbouwen.

Met het wegebben van de dreiging van een Amerikaanse raketaanval op Syrië, kwamen de financiële markten de afgelopen week volgens ABN Amro in vriendelijk vaarwater. De aandelenmarkten zetten hun stijging van de voorgaande week door en de obligatierendementen in de meeste landen liepen licht terug. De komende week zal met argusogen worden gekeken naar de Federal Reserve. Op woensdag zullen de uitkomsten van de vergadering van het Federal Open Market Committee worden gepubliceerd en de algemene verwachting is dat dan bekend wordt gemaakt wanneer en in welk tempo de Fed zijn stimulerende beleid zal gaan afbouwen.