De verkopen van personal computers zijn in het eerste kwartaal aan het steilste tempo sinds minstens 1994 gedaald. Die daling is vooral te wijten aan het groeiend succes van tablets. Goldman Sachs verlaagde anderzijds het advies voor Microsoft, wat de koerszwakte bij dit aandeel verklaart.

Cameron Hinds, regional chief investment officer bij Wells Fargo Private Bank, merkt op dat de beurs op Wall Street blijkt van zelfvertrouwen. De beleggers beseffen maar al te goed dat nog heel wat Japans beleggersgeld richting de Amerikaanse beurzen zal uitkomen.

De verkopen van personal computers zijn in het eerste kwartaal aan het steilste tempo sinds minstens 1994 gedaald. Die daling is vooral te wijten aan het groeiend succes van tablets. Goldman Sachs verlaagde anderzijds het advies voor Microsoft, wat de koerszwakte bij dit aandeel verklaart. Cameron Hinds, regional chief investment officer bij Wells Fargo Private Bank, merkt op dat de beurs op Wall Street blijkt van zelfvertrouwen. De beleggers beseffen maar al te goed dat nog heel wat Japans beleggersgeld richting de Amerikaanse beurzen zal uitkomen.