FED voorzitter Janet Yellen heeft volgens professor Stefan Duchateau de boodschap als geen ander begrepen. In haar vorige commentaren wees zij erop dat, ondanks de onmiskenbare verbetering van de werkgelegenheid, er nog steeds "pockets of weakness in the employment market" waren om het aanhouden van het stimulerende beleid van de Fed te motiveren.

Een dergelijk argument valt moeilijk te weerleggen. Nochtans ligt het huidige cijfer van de werkloosheid duidelijk veel lager dan de prognoses van de overheid zowat 14 maanden geleden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

FED voorzitter Janet Yellen heeft volgens professor Stefan Duchateau de boodschap als geen ander begrepen. In haar vorige commentaren wees zij erop dat, ondanks de onmiskenbare verbetering van de werkgelegenheid, er nog steeds "pockets of weakness in the employment market" waren om het aanhouden van het stimulerende beleid van de Fed te motiveren. Een dergelijk argument valt moeilijk te weerleggen. Nochtans ligt het huidige cijfer van de werkloosheid duidelijk veel lager dan de prognoses van de overheid zowat 14 maanden geleden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.