Onder andere SolarCity, gespecialiseerd in zonne-energie, kwam met de resultaten. Die werden goed onthaald, zodat de koers van SolarCity meteen een sprong van meer dan 15% mocht maken. Het bedrijf haalde in het voorbije kwartaal een recordaantal nieuwe opdrachten binnen.

Bovendien werden tijdens de eerste drie maanden van dit jaar 17.000 nieuwe klanten binnengehaald. Daarmee zit SolarCity nog steeds op kruissnelheid om het objectief van 1 miljoen nieuwe klanten te achterhalen tegen het midden van 2018. Ondanks de winst van vandaag noteert Solar City nog steeds 35% onder de in maart bereikte piek.

Onder andere SolarCity, gespecialiseerd in zonne-energie, kwam met de resultaten. Die werden goed onthaald, zodat de koers van SolarCity meteen een sprong van meer dan 15% mocht maken. Het bedrijf haalde in het voorbije kwartaal een recordaantal nieuwe opdrachten binnen. Bovendien werden tijdens de eerste drie maanden van dit jaar 17.000 nieuwe klanten binnengehaald. Daarmee zit SolarCity nog steeds op kruissnelheid om het objectief van 1 miljoen nieuwe klanten te achterhalen tegen het midden van 2018. Ondanks de winst van vandaag noteert Solar City nog steeds 35% onder de in maart bereikte piek.