Vandaag is er heel wat te doen rond de slinkende populariteit van Facebook bij tieners, een trend die door sommige analisten al een tijdje eerder werd gesignaleerd. Facebook zou voor die leeftijdsgroep niet langer meer 'cool' zijn. Ook in Europa dreigt Facebook minder populair te worden.

Dat kan op termijn de inkomsten van het bedrijf onder druk zetten. Het is echter opvallend dat Twitter niet te lijden heeft onder een slinkende populariteit. Vandaag maakt de koers van Facebook echter opnieuw een goede beurt, ze noteert ruim 2% boven het niveau van gisteren.

Vandaag is er heel wat te doen rond de slinkende populariteit van Facebook bij tieners, een trend die door sommige analisten al een tijdje eerder werd gesignaleerd. Facebook zou voor die leeftijdsgroep niet langer meer 'cool' zijn. Ook in Europa dreigt Facebook minder populair te worden. Dat kan op termijn de inkomsten van het bedrijf onder druk zetten. Het is echter opvallend dat Twitter niet te lijden heeft onder een slinkende populariteit. Vandaag maakt de koers van Facebook echter opnieuw een goede beurt, ze noteert ruim 2% boven het niveau van gisteren.