Het sentiment wordt in positieve zin beïnvloed door de geslaagde overname door Amgen van Onyx Pharmaceuticals. De aandelen van laatstgenoemd bedrijf, gespecialiseerd in kankerbestrijding, noteren ruim 6% hoger. Onyx zelf kan een winst van ongeveer 8% vasthouden.

Op de Nasdaq zet Facebook de opmars verder, de koers noteert nu ruimschoots boven 40 dollar. Ook vandaag ligt Facebook goed op koers, zonder dat voor deze positieve evolutie onmiddellijk een reden beschikbaar is. Het aandeel kwam vorig jaar aan 38 dollar naar de beurs.

Het sentiment wordt in positieve zin beïnvloed door de geslaagde overname door Amgen van Onyx Pharmaceuticals. De aandelen van laatstgenoemd bedrijf, gespecialiseerd in kankerbestrijding, noteren ruim 6% hoger. Onyx zelf kan een winst van ongeveer 8% vasthouden. Op de Nasdaq zet Facebook de opmars verder, de koers noteert nu ruimschoots boven 40 dollar. Ook vandaag ligt Facebook goed op koers, zonder dat voor deze positieve evolutie onmiddellijk een reden beschikbaar is. Het aandeel kwam vorig jaar aan 38 dollar naar de beurs.