In obligatieland blijft professor Stefan Duchateau momenteel erg voorzichtig (zonder het risico op abrupte rentestijgingen te overdrijven).

De LT tarieven op obligatiemarkten zijn immers (nog steeds) zodanig laag dat ze bezwaarlijk nog enige compensatie voor risico inhouden, terwijl ook de tarieven in Ierland, Spanje en Italië in belangrijke mate zijn teruggevallen tengevolge van het wegebben van de eurozone crisis, de vorming van de Europese bankenunie en het macro-economische herstel in deze landen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In obligatieland blijft professor Stefan Duchateau momenteel erg voorzichtig (zonder het risico op abrupte rentestijgingen te overdrijven). De LT tarieven op obligatiemarkten zijn immers (nog steeds) zodanig laag dat ze bezwaarlijk nog enige compensatie voor risico inhouden, terwijl ook de tarieven in Ierland, Spanje en Italië in belangrijke mate zijn teruggevallen tengevolge van het wegebben van de eurozone crisis, de vorming van de Europese bankenunie en het macro-economische herstel in deze landen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.