De Dow Jones blijkt echter nog steeds problemen ondervinden om de kaap van 15.000 punten te overwinnen. Anderzijds lijkt de Standard & Poor's 500 zich wel comfortabel te voelen boven het niveau van 1600 punten. De Nasdaq heeft nog een eindje te gaan alvorens nieuwe recordniveaus in de tabellen verschijnen.

Het herstel van de goudprijs verloopt met horten en stoten, de meeste analisten gaan er van uit dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens we een nieuwe verkoopgolf krijgen. De prijs voor een vat West Texas Intermediate blijft in de buurt van 95 dollar noteren.

De Dow Jones blijkt echter nog steeds problemen ondervinden om de kaap van 15.000 punten te overwinnen. Anderzijds lijkt de Standard & Poor's 500 zich wel comfortabel te voelen boven het niveau van 1600 punten. De Nasdaq heeft nog een eindje te gaan alvorens nieuwe recordniveaus in de tabellen verschijnen. Het herstel van de goudprijs verloopt met horten en stoten, de meeste analisten gaan er van uit dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens we een nieuwe verkoopgolf krijgen. De prijs voor een vat West Texas Intermediate blijft in de buurt van 95 dollar noteren.