Ofwel zouden we een herstel in de laatste groep moeten zien, ofwel zou de negatieve impact op de indexen groter worden. Maar het schervengericht van de markt heeft klaarblijkelijk gesproken en beslist dat de twee terug samen dezelfde richting uitgaan en in dit geval is dat hoger.

Het sentiment op de Amerikaanse beurzen is nog steeds afwachtend, waarbij de belangrijkste indices onveranderd blijven flirten met de nullijn.

Opvallend is het herstel van de goudprijs, die opnieuw boven het niveau van 1260 dollar is komen postvatten. Nieuwe problemen in China liggen waarschijnlijk aan de basis van de stijging van de goudprijs.

Ofwel zouden we een herstel in de laatste groep moeten zien, ofwel zou de negatieve impact op de indexen groter worden. Maar het schervengericht van de markt heeft klaarblijkelijk gesproken en beslist dat de twee terug samen dezelfde richting uitgaan en in dit geval is dat hoger. Het sentiment op de Amerikaanse beurzen is nog steeds afwachtend, waarbij de belangrijkste indices onveranderd blijven flirten met de nullijn. Opvallend is het herstel van de goudprijs, die opnieuw boven het niveau van 1260 dollar is komen postvatten. Nieuwe problemen in China liggen waarschijnlijk aan de basis van de stijging van de goudprijs.