De financiële markten gingen volgens professor Stefan Duchateau de afgelopen dagen vanzelfsprekend wel even aan het beven. Het beeld van de koude oorlog doemt dan weer op en meer bepaald het potentiële gevolg dat bepaalde afzetmarkten opnieuw zouden worden afgesloten van de wereldhandel.

Dit brengt de economische groei terug in het gedrang en vandaar ook de bedrijfswinsten. Meer heb je niet nodig om aandelenmarkten een oplawaai te verkopen.

Wanneer echter de diplomatie zijn kans krijgt en aan Rusland de nodige garanties kunnen worden geboden over een vlotte toegang tot de haven van Sebastopol, dan biedt deze snoekduik van de aandelenmarkten een aankoopaangelegenheid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De financiële markten gingen volgens professor Stefan Duchateau de afgelopen dagen vanzelfsprekend wel even aan het beven. Het beeld van de koude oorlog doemt dan weer op en meer bepaald het potentiële gevolg dat bepaalde afzetmarkten opnieuw zouden worden afgesloten van de wereldhandel. Dit brengt de economische groei terug in het gedrang en vandaar ook de bedrijfswinsten. Meer heb je niet nodig om aandelenmarkten een oplawaai te verkopen. Wanneer echter de diplomatie zijn kans krijgt en aan Rusland de nodige garanties kunnen worden geboden over een vlotte toegang tot de haven van Sebastopol, dan biedt deze snoekduik van de aandelenmarkten een aankoopaangelegenheid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.