Terwijl beide laatstgenoemde indices nieuwe records neerzetten, is de Russell 2000 dit jaar met 2,50% gedaald. De small caps doen het momenteel dus veel slechter dan de large caps. Schiff blijft een hevige criticus van de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank wordt gevoerd.

Wat kan de FED doen om de beurs van Wall Street voor het ergste te behoeden? Schiff is van mening dat de FED gedwongen zal worden om het taperen stop te zetten en mogelijk zelfs om te draaien. Hij gelooft namelijk dat de Amerikaanse economie er veel slechter aan toe is dan algemeen wordt aangenomen.

Terwijl beide laatstgenoemde indices nieuwe records neerzetten, is de Russell 2000 dit jaar met 2,50% gedaald. De small caps doen het momenteel dus veel slechter dan de large caps. Schiff blijft een hevige criticus van de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank wordt gevoerd. Wat kan de FED doen om de beurs van Wall Street voor het ergste te behoeden? Schiff is van mening dat de FED gedwongen zal worden om het taperen stop te zetten en mogelijk zelfs om te draaien. Hij gelooft namelijk dat de Amerikaanse economie er veel slechter aan toe is dan algemeen wordt aangenomen.