Het moment van de waarheid breekt echter morgen aan wanneer Apple verslag zal uitbrengen over het meest recente kwartaal. Sommige analisten houden het hart vast met het kwartaalrapport van Apple op komst, ze vrezen dat het bedrijf met de cijfers zwaar zal teleurstellen.

De vraag waar alles om draait, is of Apple een forse verhoging van het dividend zal aankondigen. Enkele maanden geleden kon Apple op Wall Street niets fout doen, nu ziet het er naar uit dat het bedrijf niets goeds meer zal doen. Het uitblijven van een dividendverhoging kan de koers opnieuw onder druk zetten.

Het moment van de waarheid breekt echter morgen aan wanneer Apple verslag zal uitbrengen over het meest recente kwartaal. Sommige analisten houden het hart vast met het kwartaalrapport van Apple op komst, ze vrezen dat het bedrijf met de cijfers zwaar zal teleurstellen. De vraag waar alles om draait, is of Apple een forse verhoging van het dividend zal aankondigen. Enkele maanden geleden kon Apple op Wall Street niets fout doen, nu ziet het er naar uit dat het bedrijf niets goeds meer zal doen. Het uitblijven van een dividendverhoging kan de koers opnieuw onder druk zetten.