McDonald's maakte bekend dat de verkopen in november in de Verenigde Staten voor de tweede maand op rij gedaald, dit vanwege toegenomen concurrentie van de kant van Burger King en Taco Bell.

Daarnaast waren de wereldwijde verkopen ook zwakker dan verwacht, met onder andere tegenvallers in China en Duitsland. De vergelijkbare verkopen (zaken langer dan een jaar open) daalde dan ook met 0,6%.

De daling moet toch gerelativeerd worden, want vorige maand was er een maandag extra en een zaterdag minder dan tijdens dezelfde maand vorig jaar.

McDonald's maakte bekend dat de verkopen in november in de Verenigde Staten voor de tweede maand op rij gedaald, dit vanwege toegenomen concurrentie van de kant van Burger King en Taco Bell. Daarnaast waren de wereldwijde verkopen ook zwakker dan verwacht, met onder andere tegenvallers in China en Duitsland. De vergelijkbare verkopen (zaken langer dan een jaar open) daalde dan ook met 0,6%. De daling moet toch gerelativeerd worden, want vorige maand was er een maandag extra en een zaterdag minder dan tijdens dezelfde maand vorig jaar.