De Amerikaanse beursindices bewogen in verschillende richtingen, wat vaak aangeeft dat er een correctie op komst is. De Russell 2000 liet een daling optekenen, terwijl de Dow Jones nieuwe pieken liet optekenen.

Dit soort divergenties is volgens Scott Redler van T3Live.com meestal geen goed signaal. Hij wijst er ook op dat aandelen als Amazon.com en Google op de cijfers hebben moeten corrigeren, wat eveneens als negatief kan worden geïnterpreteerd.

Daarnaast waren grote bewegingen bij beta tech stocks niet zeldzaam, wat aangeeft dat ze kwetsbaar worden voor slecht nieuws. Het is nu uitkijken naar een katalysator die de correctie op gang kan brengen.

De Amerikaanse beursindices bewogen in verschillende richtingen, wat vaak aangeeft dat er een correctie op komst is. De Russell 2000 liet een daling optekenen, terwijl de Dow Jones nieuwe pieken liet optekenen. Dit soort divergenties is volgens Scott Redler van T3Live.com meestal geen goed signaal. Hij wijst er ook op dat aandelen als Amazon.com en Google op de cijfers hebben moeten corrigeren, wat eveneens als negatief kan worden geïnterpreteerd. Daarnaast waren grote bewegingen bij beta tech stocks niet zeldzaam, wat aangeeft dat ze kwetsbaar worden voor slecht nieuws. Het is nu uitkijken naar een katalysator die de correctie op gang kan brengen.