Maar ook de werkloosheidscijfers voor de maand maart kon het enthousiasme bij de beleggers niet tot bedaren brengen. Volgens Zell gaat het al lang niet meer om bullish of bearish te zijn, de drijfveer achter de markt is niet langer meer de economie.

Alleen de toevloed van vers geld bepaalt nog of de koersen stijgen of dalen, wat we nu beleven is de moeder van alle door liquiditeiten aangedreven rallies. We zijn nu de fasen van irrationele overdrijving ingegaan, dezelfde fase die de vastgoedmarkt in de VS enkele jaren geleden fataal werd.

Maar ook de werkloosheidscijfers voor de maand maart kon het enthousiasme bij de beleggers niet tot bedaren brengen. Volgens Zell gaat het al lang niet meer om bullish of bearish te zijn, de drijfveer achter de markt is niet langer meer de economie. Alleen de toevloed van vers geld bepaalt nog of de koersen stijgen of dalen, wat we nu beleven is de moeder van alle door liquiditeiten aangedreven rallies. We zijn nu de fasen van irrationele overdrijving ingegaan, dezelfde fase die de vastgoedmarkt in de VS enkele jaren geleden fataal werd.