De S&P 500 en de andere belangrijke Amerikaanse beursindices hebben een manische stijgingsfase achter de rug. Er is weliswaar een correctie geweest, maar veel analisten denken dat er nog steeds moet afgerekend worden met wat de "The Bernanke Rally" of "The Most-Hated Rally Ever" wordt genoemd.

Deze rally werd gekenmerkt door het feit dat slecht nieuws als goed nieuws werd geïnterpreteerd, een toestand die op de lange termijn simpelweg onhoudbaar is. Op 18 en 19 juni vergadert de FED opnieuw en sommige analisten vrezen dat deze meeting de aanleiding zal vormen voor een uitverkoop op Wall Street.

De S&P 500 en de andere belangrijke Amerikaanse beursindices hebben een manische stijgingsfase achter de rug. Er is weliswaar een correctie geweest, maar veel analisten denken dat er nog steeds moet afgerekend worden met wat de "The Bernanke Rally" of "The Most-Hated Rally Ever" wordt genoemd. Deze rally werd gekenmerkt door het feit dat slecht nieuws als goed nieuws werd geïnterpreteerd, een toestand die op de lange termijn simpelweg onhoudbaar is. Op 18 en 19 juni vergadert de FED opnieuw en sommige analisten vrezen dat deze meeting de aanleiding zal vormen voor een uitverkoop op Wall Street.