Greg Peters van Morgan Stanley is van mening dat we nog altijd niet goed begrijpen hoe duur Wall Street wel is. De Amerikaanse beurs is nu de duurste in de wereld, niet meer of niet minder. Peters vreest dan ook dat Wall Street niet zal kunnen ontsnappen aan een stevige correctie.

Hij is dan ook onderwogen in Amerikaanse aandelen en geeft de voorkeur aan de groeimarkten, op de eerste plaats in Azië. Azië, zonder Japan, krijgt van Peters de voorkeur boven Zuid-Amerika. De meeste Aziatische markten zijn nog altijd goedkoper dan de Amerikaanse beurs.

Greg Peters van Morgan Stanley is van mening dat we nog altijd niet goed begrijpen hoe duur Wall Street wel is. De Amerikaanse beurs is nu de duurste in de wereld, niet meer of niet minder. Peters vreest dan ook dat Wall Street niet zal kunnen ontsnappen aan een stevige correctie. Hij is dan ook onderwogen in Amerikaanse aandelen en geeft de voorkeur aan de groeimarkten, op de eerste plaats in Azië. Azië, zonder Japan, krijgt van Peters de voorkeur boven Zuid-Amerika. De meeste Aziatische markten zijn nog altijd goedkoper dan de Amerikaanse beurs.