Uiteraard is de situatie in Egypte zorgwekkend, de veiligheid van de regio loopt eens te meer groot gevaar. Dat vertaalt zich onder meer in het verder oplopen van de olieprijs.

Anderzijds blijft het zowel op de valuta- als op de grondstoffenmarkten relatief windstil. De dollarkoers blijft dicht bij huis en ook bij de goudprijs valt weinig beweging vast te stellen.

De Amerikaanse beleggers wachten op de werkloosheidscijfers voor de maand juni die volgende vrijdag gepubliceerd worden. Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand 160.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad lichtjes is gedaald.

Uiteraard is de situatie in Egypte zorgwekkend, de veiligheid van de regio loopt eens te meer groot gevaar. Dat vertaalt zich onder meer in het verder oplopen van de olieprijs. Anderzijds blijft het zowel op de valuta- als op de grondstoffenmarkten relatief windstil. De dollarkoers blijft dicht bij huis en ook bij de goudprijs valt weinig beweging vast te stellen. De Amerikaanse beleggers wachten op de werkloosheidscijfers voor de maand juni die volgende vrijdag gepubliceerd worden. Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand 160.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad lichtjes is gedaald.