Op het vlak van bedrijfsresultaten zijn er cijfers van General Motors, Pepsico, Molson Coors, EnCana, Targa Resources, Discovery Communications, Rio Tinto, Vulcan Materials, Cabela's en Jarden voor de openingsbel.

Na het slot rapporteren CBS, Goldcorp, Brocade Communications,

Agilent, Weingarten Realty en Health Management Associates.

Bij Wedbush Securities is Steve Massocca van mening dat de koersen in de komende dagen zijdelings zullen bewegen, waarbij er sprake is van een gezonde correctie. Vanaf de start van dit jaar zijn de Amerikaanse aandelen al ongeveer 7% duurder geworden.

Op het vlak van bedrijfsresultaten zijn er cijfers van General Motors, Pepsico, Molson Coors, EnCana, Targa Resources, Discovery Communications, Rio Tinto, Vulcan Materials, Cabela's en Jarden voor de openingsbel. Na het slot rapporteren CBS, Goldcorp, Brocade Communications, Agilent, Weingarten Realty en Health Management Associates. Bij Wedbush Securities is Steve Massocca van mening dat de koersen in de komende dagen zijdelings zullen bewegen, waarbij er sprake is van een gezonde correctie. Vanaf de start van dit jaar zijn de Amerikaanse aandelen al ongeveer 7% duurder geworden.