De Amerikaanse beleggers wachten nu echter op de FED, meer bepaald op het verslag van de laatste meeting van het Federal Open Market Committee. In dat verslag hopen ze meer aanwijzingen te vinden over de monetaire politiek die de centrale bank in de komende weken en maanden zal volgen.

Op de oliemarkten zet West Texas Intermediate de opmars verder, voor een vat ruwe Amerikaanse olie wordt nu meer dan 105 dollar betaald. Een opvallend gegeven is bovendien dat de spread tussen WTI en Brent zo goed als verdwenen is. Een tijdje geleden bedroeg die spread nog 20 dollar en meer.

De Amerikaanse beleggers wachten nu echter op de FED, meer bepaald op het verslag van de laatste meeting van het Federal Open Market Committee. In dat verslag hopen ze meer aanwijzingen te vinden over de monetaire politiek die de centrale bank in de komende weken en maanden zal volgen. Op de oliemarkten zet West Texas Intermediate de opmars verder, voor een vat ruwe Amerikaanse olie wordt nu meer dan 105 dollar betaald. Een opvallend gegeven is bovendien dat de spread tussen WTI en Brent zo goed als verdwenen is. Een tijdje geleden bedroeg die spread nog 20 dollar en meer.