De beleggers wachten vol ongeduld op de toespraak die FED-voorzitter Ben Bernanke vrijdag in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming gaat geven. Mogelijk gaat Bernanke iets zeggen over de monetaire politiek die de FED van plan is om te volgen.

India blijft 2,50 tot 3 miljoen suiker beschikbaar hebben voor export

De Sugar Mills Association van India verlaagde volgens Royal Bank of Scotland eerder deze week de oogstprognose voor het jaar 2012-2013 met 1 miljoen ton maar benadrukte dat er naar schatting 2,5 tot 3 miljoen ton suiker beschikbaar zal blijven voor de export.

Ook in India zijn de weersomstandigheden intussen genormaliseerd. Uit cijfers van het India Meteorological Department (IMD) blijkt dat de regenval na de slechte start van het moessonseizoen nog slechts 1 procent onder het gemiddelde ligt. Dit was vorige maand nog meer dan 10 procent.

De beleggers wachten vol ongeduld op de toespraak die FED-voorzitter Ben Bernanke vrijdag in Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming gaat geven. Mogelijk gaat Bernanke iets zeggen over de monetaire politiek die de FED van plan is om te volgen. India blijft 2,50 tot 3 miljoen suiker beschikbaar hebben voor export De Sugar Mills Association van India verlaagde volgens Royal Bank of Scotland eerder deze week de oogstprognose voor het jaar 2012-2013 met 1 miljoen ton maar benadrukte dat er naar schatting 2,5 tot 3 miljoen ton suiker beschikbaar zal blijven voor de export. Ook in India zijn de weersomstandigheden intussen genormaliseerd. Uit cijfers van het India Meteorological Department (IMD) blijkt dat de regenval na de slechte start van het moessonseizoen nog slechts 1 procent onder het gemiddelde ligt. Dit was vorige maand nog meer dan 10 procent.