Euro valt terug onder 1,22 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven na afloop van de ECB-meeting. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2182 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het slot van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,478%, of bijna 4% onder het slotniveau van woensdag. De volatilteit bij Amerikaanse staatsobligaties is duidelijk toegenomen.

Olie en goud weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 15913,80 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd ruim een anderhalve dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 89 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro valt terug onder 1,22 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven na afloop van de ECB-meeting. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2182 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,478%, of bijna 4% onder het slotniveau van woensdag. De volatilteit bij Amerikaanse staatsobligaties is duidelijk toegenomen. Olie en goud weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 15913,80 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd ruim een anderhalve dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 89 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder ten opzichte van het slot van gisteren.