President Jim Yom King heeft op zijn beurt een oproep gedaan om tot een oplossing te komen, nadat eerder Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds een gelijkaardige boodschap te horen had gegeven. Er is altijd nog meer dan 48 uur tijd om het schuldenplafond op te lossen.

David Lutz van Stifel Niclaus is van mening dat de beleggers niet in paniek mogen reageren. Lutz begrijpt dat veel beleggers ongerust zijn, maar ze lopen wel de kans om een grote rally te missen wanneer er uiteindelijk toch een overeenkomst zal worden bereikt.

President Jim Yom King heeft op zijn beurt een oproep gedaan om tot een oplossing te komen, nadat eerder Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds een gelijkaardige boodschap te horen had gegeven. Er is altijd nog meer dan 48 uur tijd om het schuldenplafond op te lossen. David Lutz van Stifel Niclaus is van mening dat de beleggers niet in paniek mogen reageren. Lutz begrijpt dat veel beleggers ongerust zijn, maar ze lopen wel de kans om een grote rally te missen wanneer er uiteindelijk toch een overeenkomst zal worden bereikt.