Als gevolg van de forse stijging van het aantal werklozen (en de massale jobdestructie) is namelijk de hoop toegenomen dat het stimuleringsplan voor de economie - zoals voorgesteld door de regering Obama - zal goedgekeurd worden.

Scott Fullman, directeur derivatent investment strategie bij WJB Capital Group in New York stelt vast dat de koersen al rekening houden met de moeilijke economische omstandigheden.

De vraag is alleen of de overheid er in zal slagen om het virus te stoppen dat zich door heel het grondgebied van de Verenigde Staten aan het verspreiden is. Of met andere woorden: zal het plan voldoende zijn om het tij te doen keren?

Als gevolg van de forse stijging van het aantal werklozen (en de massale jobdestructie) is namelijk de hoop toegenomen dat het stimuleringsplan voor de economie - zoals voorgesteld door de regering Obama - zal goedgekeurd worden. Scott Fullman, directeur derivatent investment strategie bij WJB Capital Group in New York stelt vast dat de koersen al rekening houden met de moeilijke economische omstandigheden. De vraag is alleen of de overheid er in zal slagen om het virus te stoppen dat zich door heel het grondgebied van de Verenigde Staten aan het verspreiden is. Of met andere woorden: zal het plan voldoende zijn om het tij te doen keren?