De Amerikaanse beleggers stappen over naar langerlopende obligaties, eveneens met de vergadering van de Amerikaanse centrale bank op komst. Volgens een rondvraag gedaan door J.P. Morgan Securities is 19% van de klanten nu belegd in een langere duration.

Een week geleden was dat nog maar 11%. Het percentage dat nu langer belegd is, is het hoogste in ongeveer vijf maanden. De rente in de Verenigde Staten vertoont vandaag nog steeds een stijgende trend, terwijl de goudprijs daarnaast onder druk blijft staan.

De Amerikaanse beleggers stappen over naar langerlopende obligaties, eveneens met de vergadering van de Amerikaanse centrale bank op komst. Volgens een rondvraag gedaan door J.P. Morgan Securities is 19% van de klanten nu belegd in een langere duration. Een week geleden was dat nog maar 11%. Het percentage dat nu langer belegd is, is het hoogste in ongeveer vijf maanden. De rente in de Verenigde Staten vertoont vandaag nog steeds een stijgende trend, terwijl de goudprijs daarnaast onder druk blijft staan.