De Dow Jones opende ruim 100 punten lager, maar dat verlies werd inmiddels vrijwel volledig goedgemaakt. De CBOE Volatility Index veerde met ruim 10% op tot bijna 13, maar wanneer alles koelt zonder blazen kan ook deze fear-index weer een toontje lager gaan zingen.

De banken noteren meestal nog steeds in de plus, terwijl de aandelen van de telecombedrijven en de techno's meestal weer naar de plus zijn gekropen. Verschillende analisten hebben inmiddels het gevaar van een escalatie van de Cyprus-crisis al geminimaliseerd.

De Dow Jones opende ruim 100 punten lager, maar dat verlies werd inmiddels vrijwel volledig goedgemaakt. De CBOE Volatility Index veerde met ruim 10% op tot bijna 13, maar wanneer alles koelt zonder blazen kan ook deze fear-index weer een toontje lager gaan zingen. De banken noteren meestal nog steeds in de plus, terwijl de aandelen van de telecombedrijven en de techno's meestal weer naar de plus zijn gekropen. Verschillende analisten hebben inmiddels het gevaar van een escalatie van de Cyprus-crisis al geminimaliseerd.