De beleggers beseffen namelijk dat Obama voor een moeilijke opgave staat, maar maken zich daarenboven ook nog eens zorgen over de situatie in Europa.

Het valt namelijk nog af te wachten of er uiteindelijk een aanvaardbare oplossing voor Griekenland uit de bus gaat komen, de problemen van het land zijn veel erger dan tot dusver werd aangenomen.

Op de Nasdaq moet de koers van de Apple opnieuw terrein prijsgeven, nadat het aandeel al zeven weken op rij met lagere koersen heeft afgesloten.

De koers van Apple heeft inmiddels de kaap van 540 dollar in het vizier gekregen en dreigt terug te vallen richting 500 dollar.

De beleggers beseffen namelijk dat Obama voor een moeilijke opgave staat, maar maken zich daarenboven ook nog eens zorgen over de situatie in Europa. Het valt namelijk nog af te wachten of er uiteindelijk een aanvaardbare oplossing voor Griekenland uit de bus gaat komen, de problemen van het land zijn veel erger dan tot dusver werd aangenomen. Op de Nasdaq moet de koers van de Apple opnieuw terrein prijsgeven, nadat het aandeel al zeven weken op rij met lagere koersen heeft afgesloten. De koers van Apple heeft inmiddels de kaap van 540 dollar in het vizier gekregen en dreigt terug te vallen richting 500 dollar.